Υλικά
- 1 συσκευασία μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
- 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 1 κ.σ. μέλι
- 750 γρ. μασκαρπόνε
- Ξύσμα και χυμό από 2 Lime
- 100 γρ. στέβια
- Φύλλα μέντας
- 300 γρ. φρέσκα φρούτα
- Στέβια
Εκτέλεση
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα.
- Ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και το μέλι.
- Ανακατεύουμε και τα στρώνουμε στη φόρμα.
- Το παγώνουμε στο ψυγείο.
- Βάζουμε το τυρί μασκαρπόνε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε τη στέβια, το ξύσμα και το χυμό lime.
- Ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε την κρέμα στη βάση του μπισκότου.
- Στρώνουμε την επιφάνεια.
- Το παγώνουμε για 2 ώρες.
- Λιώνουμε τα μισά φρούτα στο μπλέντερ με την στέβια.
- Γαρνίρουμε το cheesecake με τα φρέσκα φρούτα και τα φύλλα μέντας.