Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στην IFE 2019

  • Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στην IFE 2019
  • Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στην IFE 2019

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε φέτος στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών IFE 2019 που διεξήχθη στο Λονδίνο στις 17 – 20 Μαρτίου. Στην έκθεση έλαβαν μέρος 1350 εταιρίες από όλο το κόσμο.

Η Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση από τους Κάτω Αποστόλους του Κιλκίς με την καλαίσθητη παρουσία της, εντυπωσίασε τους πολυάριθμους εμπορικούς επισκέπτες από τον κλάδο της λιανικής, του χονδρεμπορίου και της εστίασης, που την επισκέφτηκαν.

Η Φάρμα Κουκάκη απέσπασε τα θετικότερα σχόλια για την πλήρη γκάμα προϊόντων εξαγωγών και την υψηλή ποιότητα αυτών, καθώς και για την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση.

Οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κορυφαίας ποιότητας, βραβευμένα ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα της εταιρίας, όπως στραγγιστό γιαούρτι, ρυζόγαλο, κρέμες.

Το προϊόν που έκλεψε τις εντυπώσεις του αγγλικού κοινού ήταν το 3 φορές διακεκριμένο Κεφίρ με στέβια & συνδυασμό κόκκινων φρούτων (Sial 2018 Innovation Selection, Anuga 2017 Taste Innovation Show, ανώτατη διάκριση διαγωνισμού iTQi με 3 χρυσά αστέρια).

Η συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα, αλλά και η δυναμική της οικογενειακής επιχείρησης, εξασφάλισαν στην εταιρία νέες συνεργασίες για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.