Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στη FoodExpo 2019

  • Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στη FoodExpo 2019
  • Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στη FoodExpo 2019
  • Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στη FoodExpo 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η FoodExpo 2019, που διεξήχθη για 6η χρονιά στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά η Φάρμα Κουκάκη.

Το καλαίσθητο περίπτερο της Φάρμα Κουκάκη, προσέλκυσε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ωστόσο, η εξαιρετική ποιότητα και γεύση των αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, ήταν εκείνη που τους έκανε να παραμείνουν στο περίπτερο και να ενημερωθούν για την συνεχή εξέλιξη και την καινοτομία που συνοδεύουν το όνομα της οικογενειακής επιχείρησης από τους Κάτω Αποστόλους του Κιλκίς.

Από την μεγάλη και πλούσια γκάμα προϊόντων της Φάρμα Κουκάκη, την παράσταση έκλεψαν τα σοκολατούχα γάλατα chocofull & chocolight, το κεφίρ με στέβια και συνδυασμό κόκκινων φρούτων, το ρυζόγαλο και η κρέμα βανίλια, προϊόντα που έχουν βραβευτεί στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) και αποτελούν No1 επιλογή για τους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης κατέχοντας ηγετικά μερίδια αγοράς.

Η έκθεση έκλεισε με προοπτικές για τη σύναψη νέων συνεργασιών, με τα στελέχη της Φάρμα Κουκάκη να ανανεώνουν το ραντεβού τους με συνεργάτες και δυνητικούς πελάτες για τις επόμενες εκθέσεις.

Έως τότε συνεχίζουμε βασισμένοι στο όραμα μας, να καθιερωθούμε στη συνείδηση των καταναλωτών ως ο πιο ποιοτικός παραγωγός γαλακτοκομικών προϊόντων, εμπλουτίζοντας καθημερινά το Ελληνικό τραπέζι με απολύτως υγειά και απολαυστικά προϊόντα.