Απολαύστε Κεφίρ Φάρμα Κουκάκη, Τώρα με Νέα Εμφάνιση

  • Απολαύστε Κεφίρ Φάρμα Κουκάκη, Τώρα με Νέα Εμφάνιση
  • Απολαύστε Κεφίρ Φάρμα Κουκάκη, Τώρα με Νέα Εμφάνιση

Από τον Νοέμβριο του 2019, τα κεφίρ της Φάρμα Κουκάκη αλλάζουν εμφάνιση. Γίνονται πιο μοντέρνα, πιο ελκυστικά, με ζωηρά χρώματα και εικόνα αντάξια της ποιότητας τους.

Η Φάρμα Κουκάκη ξεκίνησε να παράγει κεφίρ το 2011 σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για Υγεία, Ευεξία και Απόλαυση στην διατροφή τους. Σήμερα, η εταιρία διαθέτει μία πλήρη γκάμα που απαρτίζεται από λευκό κεφίρ σε ατομική συσκευασία 330ml και σε πολυσυσκευασία 4Χ200ml, καθώς και κεφίρ με stevia και υπέροχους συνδυασμούς φρούτων.

Η κορυφαία ποιότητα των προβιοτικών ροφημάτων της Φάρμα Κουκάκη την έχει καταστήσει πρώτη σε πωλήσεις στην αγορά της βόρειας Ελλάδας. Εκτός συνόρων, τα προϊόντα διατίθενται με μεγάλη επιτυχία σε επτά χώρες.

Το κεφίρ καταναλώνεται από τους γηγενείς λαούς των χωρών του Καυκάσου πολλούς αιώνες τώρα. Λέγεται μάλιστα πως εκεί οφείλεται η εξαιρετικά μεγάλη μακροζωία τους. Στην χώρα μας το έχουμε ‘ανακαλύψει’ σχετικά πρόσφατα, λόγω της αυξανόμενης τάσης για προϊόντα φυσικά & υγιεινά.

Το κεφίρ παράγεται από γάλα με τη χρήση ειδικής καλλιέργειας κεφίρ. Ούτως ή άλλως, το γάλα είναι ένα πολύ ωφέλιμο τρόφιμο. Η καλλιέργεια κεφίρ όμως έχει την ιδιότητα να μετατρέπει το γάλα σε έναν πραγματικά πολύτιμο σύμμαχο της υγείας μας, αφού μέσω της ζύμωσης αναβαθμίζει περαιτέρω τη διατροφική του αξία.

Τα κεφίρ Κουκάκη:

  • Παράγονται αποκλειστικά με ολόφρεσκο 100% Ελληνικό γάλα Φάρμα Κουκάκη
  • Είναι φυσικά, προβιοτικά ροφήματα που ενισχύουν την πέψη και βοηθούν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού
  • Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες υψηλής βιολογικής αξίας
  • Περιέχουν ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες
  • Είναι εξαιρετική τροφή για παιδιά, εγκύους, όσους αθλούνται, άτομα τρίτης ηλικίας και φυσικά για όλους όσοι αποζητούν απολαυστικά και υγιεινά προϊόντα στην καθημερινότητα τους
  • Τα κεφίρ με φρούτα δεν περιέχουν ζάχαρη, έχουν μόλις 1.7% λιπαρά και είναι ιδανικά για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους

Βάλτε στις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες τα Κεφίρ της Φάρμα Κουκάκη και συνδυάστε Υγεία & Απόλαυση!