Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στην Anuga 2019

  • Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στην Anuga 2019
  • Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στην Anuga 2019

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε και φέτος στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2019 που διεξήχθη στην Κολωνία στις 5 – 9 Οκτωβρίου. Στην έκθεση έλαβαν μέρος 7.590 εταιρίες από 105 χώρες. Ο συνολικός αριθμός επισκεπτών ξεπέρασε τους 170.000 από 200 χώρες του κόσμου.

Πολυάριθμοι εμπορικοί επισκέπτες από τον κλάδο της λιανικής, του χονδρεμπορίου και της εστίασης, επισκέφτηκαν το περίπτερο μας. Ανάμεσα τους και το σύνολο των ξένων συνεργατών της επιχείρησης, από 22 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και της Ασίας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τα στελέχη της εταιρίας και να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις σε επίπεδο επενδύσεων και δημιουργίας νέων προϊόντων.

Στην Anuga 2019, η Φάρμα Κουκάκη παρουσίασε για πρώτη φορά στο ξένο κοινό το νέο της προϊόν "Κεφίρ με Stevia, εξωτικά φρούτα και εσπεριδοειδή", το οποίο δημιούργησε σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για Υγεία, Ευεξία και Απόλαυση στην διατροφή τους.

Η Φάρμα Κουκάκη απέσπασε τα θετικότερα σχόλια για την πλήρη γκάμα προϊόντων εξαγωγών, το καλαίσθητο περίπτερο, την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση και κυρίως για την εμμονή στην κορυφαία ποιότητα.