Φάρμα Κουκάκη: Με 15 Χρυσά Αστέρια στα Διεθνή Βραβεία Superior Taste Awards 2021

  • Φάρμα Κουκάκη: Με 15 Χρυσά Αστέρια στα Διεθνή Βραβεία Superior Taste Awards 2021

Αναγνώριση γευστικής ανωτερότητας για όλες τις συμμετοχές της εταιρίας στα Διεθνή Βραβεία Ανώτερης Γεύσης στις Βρυξέλλες

Στις φετινές 17ες αξιολογήσεις του International Taste Institute, βραβεύτηκαν από διεθνώς καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ 2.218 προϊόντα από όλο τον κόσμο, με τη Φάρμα Κουκάκη να ξεχωρίζει μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών. Η Φάρμα απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις και στα 6 προϊόντα με τα οποία συμμετείχε, αναδεικνύοντας για μία ακόμη χρονιά την άριστη ποιότητα των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης, συνολικά 9 χρυσά αστέρια και βαθμολογία πάνω από 90%, διακρίθηκαν: Το Πρωτεϊνούχο Γάλα Κακάο Choco High με 1,5% λιπαρά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, που απέσπασε 3 αστέρια επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες για γευστική καινοτομία κατά την πρώτη του αξιολόγηση. Το φυσικό και προβιοτικό ρόφημα Κεφίρ με Στέβια και Κόκκινα Φρούτα, που λαμβάνοντας άλλα 3 αστέρια, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την ανώτατη αξιολόγηση που είχε λάβει το 2018. Το Ελληνικό Γιαούρτι με 0% λιπαρά που τιμήθηκε φέτος με 3 χρυσά αστέρια, ξεπερνώντας την αξιολόγηση των 2 αστεριών, με τα οποία είχε βραβευτεί το 2018.

Παράλληλα, την ανώτερη αξιολόγηση γεύσης 2 αστέρων διατήρησαν με 6 συνολικά χρυσά αστέρια και βαθμολογία μεταξύ 80% και 90%: Το φρέσκο, καθημερινά συλλεγόμενο, Πλήρες Γάλα Αγελάδος Κουκάκη, το Chocofull Γάλα Κακάο Πλήρες με κακάο κορυφαίας ποιότητας, καθώς και το Επιδόρπιο Ρύζι & Γάλα με την αυθεντική σπιτική συνταγή.

Ο Θανάσης Κουκάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε: «Οι διεθνείς διακρίσεις επισφραγίζουν κι ενδυναμώνουν την προσήλωσή μας στη συνεχή αξιολόγηση και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με όρους βιωσιμότητας, ετοιμαζόμαστε για τις νέες προκλήσεις. Δέσμευσή μας για το μέλλον, τα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν την αυθεντικότητα της γεύσης και των πρώτων υλών της Ελληνικής γης, με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, ευθυγραμμισμένες με τα διεθνή πρότυπα».